Här kommer lite bilder från Anthonys fantastiska födelsedagsmiddag på The Kitchen. Jag sade till honom att klä upp sig och så körde jag dit, han hade ingen aning om var vi skulle. Restaurangen har ingen skylt eller liknande, så han fattade inte var han var förrän personalen sade: "Welcome to The Kitchen!", hehe.
The Kitchen är en väldigt exklusiv restaurang som bara serverar 50 personer, fyra kvällar i veckan. De har en avsmakningsmeny med 5 rätter och dessutom har dem en liten paus i mitten av middagen där man fick gå runt till de olika kock-stationerna och prova smårätter. Maten var himmelsk, fantasifull och smakkombinationerna var geniala, utan att bli pretentiösa eller överdrivet modernt. Notan slutade på nästan $400, men det var det värt, för A älskade det. Han fick känna sig som Anthony Bourdain en kväll. Ni kan se menyn här.
Vi i köket där dem pratar om maten och lägger upp maten.
Det riktiga köket där de förbereder det mesta
Vi blev placerade vid köket och fick se hela showen på nära håll
Mästerkocken John Griffith i mitten lägger up carpaccio
Creamy Chestnut Soup
Hazelnut and Puffed Rice Granola
Perigord Black Truffles
Crème Anise
Hazelnut and Puffed Rice Granola
Perigord Black Truffles
Crème Anise
Carpaccio of Emigh Farm Lamb
Quince Mostarda,
20-Year Balsamic
Coffee and Juniper Smoked Egg Yolks
Quince Mostarda,
20-Year Balsamic
Coffee and Juniper Smoked Egg Yolks
Sushi-stationen var en av våra favoriter!
En liten smårätt med grönsaker som till och med min köttälskande man gillar!
En kock-station utomhus med färska ostron, mmm!
Hamachi-gälar, mmm!
Sake-provning med fantastiska tryffelpopcorn
Bucatini Pasta
Lobster, Sea Urchin, Smoked Almonds
Charred Blood Orange
Lobster, Sea Urchin, Smoked Almonds
Charred Blood Orange
Wood Roasted Loin of Petaluma Free Range Veal
Veal Sweetbread Sausage
Puree and Crispy Skins of Roasted Parsnip
Veal Sweetbread Sausage
Puree and Crispy Skins of Roasted Parsnip
Bergamot Vacherin
Meyer Lemon Curd, Olive Oil Pudding
Vanilla Bean Gelato
Winter Citrus Salad
Meyer Lemon Curd, Olive Oil Pudding
Vanilla Bean Gelato
Winter Citrus Salad
No comments:
Post a Comment