2011-08-09

The Melting Pot

Igår kväll bjöd Semper (min roomie Bryce's flickvän) ut mig på en Girls' Night Out på Melting Pot och en dress rehearsal på musikalen Annie, get your gun. En helt fantastisk kväll! Har inte haft så roligt på länge! Eftersom bilder säger mer än tusen ord ska ni få se dessa:

The Melting Pot är en dyr fondue-restaurang i Sac, men på Girls' Night Out ingår 3-rätter och drinkar, till exempel den supergoda White Sangria!

Semper njuter av sin White Sangria (vitt vin och mango!)

Förrätten bestod av en ostfondue, vi valde en blue cheese-fondue och fick in bröd, grönsaker och gröna äpplen att doppa. Mmm...

I förrätten ingick även en sallad. Vi valde California Sallad med valnötter, blue cheese och hallon-vinägrette! Fantastisk!

Varmrätten var, som ni kan se, helt makalös! Kyckling, teriyaki-biff, NY steak, ravioli, jätteräkor och diverse grönsaker doppades i en fräsch lime-apelsin doftande buljong med karibiska kryddor.

Köttet var fantastiskt!

Till det serverades 6 olika dippsåser!

El Grande Finale! Vår gay-servitör serverade oss karamell-choklad-fondue med flamberade pecannötter!

Vi fick doppa banan, jordgubbar, marschmallows, sockerkaka, brownie, cheesecake och rice krispies i fonduen... Så amerikanskt, eller hur?

Drip drip, som servitören sade!

Musikalen tog plats i Music Circus som förr i tiden var en cirkus, men nu omgjord till en teater. Fantastisk scen och show, skrattade högt flera gånger. Tyvärr fick man inte ta bilder under själva showen.

No comments: