2014-09-07

Lördag, åh, lördag!

Min helg började inte särskilt bra med en stor diskussion med A. Men vi satte oss ner och pratade igenom allt och kom överens. Han förstår mig verkligen och han kämpar hårt för att jag ska må bra här. På lördagen var vi bara så lata och låg i sängen och bara tittade upp i taket och latade oss järnet. Men på kvällen var vi igång! Åkte till Folsom som är en stad lite utanför Sacramento. Det var väldigt mysigt. Vi såg Folsom Lake (som inte var så fint eftersom det är så uttorkat här i år så sjön är så låg...), vi promenerade i Folsoms Old Town och käkade varsin burgare och tog en drink där. Kom inte hem förrän typ kl 22 på kvällen, vilket är sent för ett gammalt par som oss nu för tiden. Här kommer lite bilder från lördagen!

Fick lite fina bilder på älskade Leon i hans troll-t-shirt! Han har blivit så smal och lång på sistone. Tydligen äter han inte så mycket på dagis, stackars liten...

Gjorde citrongräs-marinerade kycklingvingar, A älskade det!

Solnedgång vid Folsom Lake! Vattnet var tydligen så lågt för ett tag sedan, att man hittade en gammal stad i mitten av sjön som varit okänd tills nu! Helt galet! 

Glada och hurtiga!

Det var väldigt vackert i Folsom

No comments: