2015-01-28

Avslappnad

God kväll, kära vänner! 
Här ligger jag i vår sköna säng, kollar på tv och chillar med min man. Min man, hur knäppt låter det? Jag säger "my husband" här hela tiden, men jag säger inte "min man". Crazy. I alla fall, har inte varit så här avslappnad på länge. Det har ju varit lite galet stressigt det senaste året... Åren... 

Gjorde det sista examensprovet NAPLEX i måndags. Efter 4 timmar, 185 frågor och en huvudvärk senare så gick jag därifrån och kände mig ganska ok. Efter det förra provet CPJE kändes det som om världens undergång. Ni tänker: "Herregud, det är världens undergång om du inte klarar ett prov!". Men visste ni att jag fått 2 IG (på samma tenta) i hela mitt liv? Är fortfarande säker på att jag inte klarade CPJE och NAPLEX kändes ok, men det var ändå klurigt... Men varför grubbla över det nu, när proven är gjorda och det är bara slappna av och vänta på resultatet, eller hur? 

Och snart är vi i Sverige! Yes, vi har bokat 3 veckor i Sverige. Anthony förtjänar verkligen denna semester, han har inte haft semester sedan han var i Sverige sist och hämtade mig hem. Men hör av er om ni har vägarna förbi Linköping! Ska mest chilla där, tar en sväng till Uppsala/Stockholm och en sväng till en hemlig destination i Europa (Anthonys födelsedagspresent)! Men vill mest spendera vår korta vistelse med familjen.  

Snart får jag träffa min lilla familj igen! 

No comments: