2015-01-29

Bra ledig dag

Hello sugartits!!
Vi kollar på The Daily Show med John Stewart och tydligen kallade sexistiska män kvinnor "sugartits" förr i världen. Haha! 

Goda nyheter! Mamma åkte till jourakuten direkt efter att hon pratade med 1187, gjorde blodprov och tydligen hade hon inte hjärnhinneinflammation! Men hon har någon luftvägsinfektion så hon fick lite inhalatorer. Om hon inte blir bättre får hon gå till vårdcentralen efter helgen. Och då är vi där, så vi kan ta hand om henne. Stackars mamma.

Idag var jag ledig men jag har flängt runt som en galning. Handlade lite sista minuten grejer och hälsade på min moster, som hade lite grejer till min mamma. Sedan åkte jag hem och städade huset, som jag aldrig städat förrut! Disk, kök, båda badrummen (t.o.m. duscharna!), dammsög, rensade skrivbordet, organiserade pärmar... Det var längesen jag städat så noggrant. Förmodligen inte sedan när jag precis flyttat hit...

Häromdagen fick vi ryck och hängde alla tavlor som bara stod överallt, är så nöjd! Vårt hus är så fint, det känns verkligen som vårt hem. 

Snyggt med Gustav Klimt över matbordet och nya vita stolöverdrag! 

Älskar den här väggen! Ny hylla, tavla och tv! Så mycket snyggare i verkligheten.

Gästrummet har också fått fina tavlor av en kanadensisk konstnär, dessa har Anthony fått från hans fd styvfar

Städade skrivbordet och hoppas kunna göra mig av med denna bokhög... Här hänger en till tavla från Gustav Klimt som vi ramat in på Framebridge (online företag som ramar in dina bilder till ett bra pris, supersmidigt!) 



No comments: