2009-04-26

Honey, I'm home!

Eller jag har ju varit hemma i 3 dagar nu... Anlände till Arlanda i torsdags kl 11.30 och föll nästan ner på knä och kysste marken... Nej knappast, men det var banne mig skönt att komma hem! Avgasfri luft med luftfuktighet under 85%, tysta diskreta människor som pratar svenska och min egen säng!

Våra sista dagar i HK var vi som sagt på casinoön Macau, på en massa marknader och på Repulse(ive) Bay och badade i havet. Vi hade många mysiga frukostar på Starbucks och jag klippte mig! "Too heavy" utbrast den kinesiska frisören så fort han nuddade vid mitt hår och tunnade ut det rejält! Syns inte så mycket, men det är grymt skönt nu till vårvärmen!

Mina 3 veckor i Asien har varit en av de bästa resorna i mitt liv! Så många roliga minnen och så sjukt mycket jag upplevt på bara 3 veckor! Mycket kan jag tacka gänget jag rest med! Vi har kunnat gå runt i bara mässingen tillsammans, ätit vad vi vill och gjort det som fallit oss in, peppat varandra i jobbiga stunder (inte varit så många) och skrattat så sjukt mycket åt allt och inget! Skönt att resa med öppna människor som kan göra vad som helst, äta vad som helst och ta dagen som den kommer!

Nu sitter jag här framför min dator och bara njuter av tystnaden. Saknar nästan alla indier i HK med sina "Yes missy, copy handbags, copy watches!"... Nu är det nog dags att börja skriva på uppsatsen!





Fler bilder från första veckan i Taiwan! (klick klick!), andra veckan i Taiwan och från Hong Kong!

No comments: