2012-02-07

Apotekaren tipsar!

Känner mig som en kärring som tipsar om tvål och duscholja. Men vi lever i ett väldigt kallt land och även ni med perfekt hud måste bli torra och irriterade på vintern. Jag älskar den här serien! Har använt Shower Oil och Face & Body Wash i ett halvår nu och det finns ingen bättre kroppstvätt, enligt mig. 

Duscholjan använder jag några gånger i veckan när jag vill boosta min hud lite extra. Den doftar ljuvligt och man blir babylen. Tvålen använder jag dagligen och har till och med med mig en liten förpackning på resor eftersom man kan använda den i både ansiktet och på kroppen. Den har också en skön doft samtidigt som den lämnar en silkeslen känsla på kroppen. Man känner direkt känslan i ansiktet. Jag lovar, jag är inte en cheesy, betald representant utan jag tycker verkligen det. Ibland tar jag lite Body Wash på mina skrubbvantar och skrubbar hela kroppen. LEN SOM EN BABYRUMPA!

Det bästa är att just nu har vi ett supererbjudande på vårt apotek: Köp 2, betala för 1! Priser mellan 67-153 kr, så passa på nu mina vänner!


1 comment:

Marie said...

Åh vad vi funderade på vilken kedja det var som hade det där märket idag! Tänk om jag bara hade tittat in här imorse. Kram vännen.