2015-03-16

Måndagsplugg

Hallå vänner!
Idag är jag ledig från jobbet (jobbar tisdag-fredag denna vecka) och passar på att plugga när jag är ensam hemma. Har bokat CPJE (lagprovet) i mitten av maj och tänkte börja med att plugga lagar och regler först. Har även fått böckerna för min PassNaplexNow-kurs som är i slutet av april! Böckerna är riktigt bra och har bra kortfattad information som förhoppningsvis är lättare att plugga in. Ser fram emot kursen, även om det är 5 dagar intensivt... Kommer att vara på kurs from kl 8 till kl 20 varje dag!

Försöker plugga den farmakologiska delen parallellt också, då man måste vara förberedd innan kursen och CPJE innehåller typ 80% frågor om farmakologin också även om det är meningen att det är ett lagprov. Tydligen är Kaliforniens CPJE det svåraste lagprovet jämfört med andra lagprov i andra stater, eftersom det är så mycket farmakologi. Det ska inte vara lätt att bli pharmacist i  Kalifornien!

Min träning- och viktresa har väl gått sådär. Jag och A har faktiskt motionerat nästan varje dag förra veckan. Vi har gått på promenader på kvällarna, gått till gymmet och kört hårt, och jag har sprungit och cyklat. Tummen upp! Vi har käkat relativt hälsosamt, men fuskat en hel del (käkat ute, druckit alkohol...). Har inte gått ner ett enda kilo, haha! Tummen ner! Det visar hur viktig kosten är... Det var lite deprimerande att inte komma i mina sommarshorts som jag tog fram häromdagen...

Efter att ha tränat 0 gånger de senaste månaderna och ätit mycket skräp så är det inte underligt att det tar lite tid för kroppen och ämnesomsättningen att komma igång igen. A peppar mig och säger åt mig att ha tålamod. Jag vill att det ska gå fort som innan bröllopet då jag gick ner 4 kg på en månad. Men jag kan ju inte jämföra med min kropp då, då tränade vi regelbundet redan innan vi satte igång och jag hade en bra grundfysik.

Det är bara att kämpa på med allt, eller hur? Ha en bra vecka mina vänner! Ska försöka blogga mer, det är kul att jag fortfarande har läsare som tittar in varje dag! Ni peppar mig!

No comments: