2015-03-01

Trevlig helg!

Hur har er helg varit? Min helg har varit väldigt skön. Vi var och hälsade på svärmor och hennes familj på lördag, käkade massa god mat, och latade oss framför Grand Budapest Hotel. Har ni sett den filmen? Den är bra, lite sådär knäpp och charmig som Amelie de Montmartre. Har fått många nomineringar... Rekommenderas! 

Idag var jag och A på gymmet för första gången på evigheter. Säkert ett halvår. Vi powerwalkade dit, körde ben och abs, och powerwalkade hem. Nu ska det banne mig bli ordning på fläsket igen. Sedan handlade vi massa nyttig mat och nyttiga snacks på Costco. Vi tog en sväng till stan och köpte... En cykel till mig! Min försenade födelsedagpresent. Den är så fin och bra! Det är en turkos Electra Loft med 7 växlar och som normalt kostar $709 (5900 kr) men vi köpte den på rea, så jag är så nöjd. Funkar bra att cykla i stan men också längre sträckor. Anthony ska skaffa en mountainbike så vi ska börja cykla och utforska! Ska bli så kul! 

Tog ledigt denna helg från alla måsten, i morgon sätter allvaret igång med pluggandet. Jobbar ganska mycket i mars (4-5 dagar i veckan) så får verkligen utnyttja mina lediga dagar. Ska börja plugga till CPJE (lagprovet), hoppas kunna ta det i april hoppas jag. 

Här får ni en bild på en glad tjej med sin nya cykel framför vårt hus, ska ta lite fler bilder imorgon! 


No comments: