2010-04-20

Happy Coachella!

Sorry att jag inte uppdaterat direkt efter Coachella, men jag och F kom hem måndag morgon med nattbussen från Indio och åkte efter långa duschar till Old Sac, Capitol Hill och Chili's middag med Mikey Mike. Skjutsade henne till flyget vid 4am och vet fortfarande inte om hon kommit till Arlanda på grund av askmolnen. Vad är oddsen att en vulkan på Island plötsligt skulle bli aktiv?!

Så hur var det att festa och se fantastiska konserter mitt i öknen? Galet. Man vaknade efter dålig sömn i ett kokhett tält vid 7 och försökte somna om med svett rinnande längs ryggen. Man gjorde sig i ordning, gick till festivalområdet, käkade dålig dyr skräpmat och dansade till underbar house under en stor "dusch" (det var 3 timmar väntan till den riktiga duschen) i solen. Man gick tillbaks till tältet och gjorde sig i ordning för kvällen och sedan bara njöt man av vodka, knäppa människor och fantastiska konserter.

She&Him, Them Crooked Vultures, LCD Soundsystem, Benny Benassi, Jay-Z (Beyoncé dök upp under hans konsert), Hot Chip, MGMT, Muse, David Guetta, Tiesto, B.O.B, Phoenix... Åh, jag dör... Musiken var fantastisk.

Här hittar ni bilder!

No comments: