2014-02-27

Lyllos mig!

Hej vänner!
Här är det en grå och regnig dag i Linköping. Imorse var jag med mamma på sjukhuset och hon fick röntga bröst och hals med datotomografi. Håll tummarna för att de inte hittar något! 

Efter sjukhuset var vi vid Tornet, Linköpings enda skyskrapa, och käkade lunch med mammas vän Van-Anh (hon som lagade maten på min förlovningsfest!). Van-Anh träffade sin svenska man Thomas när hon bodde i Vietnam och flyttade till Sverige för kärlekens skull. Hon berättade om sin tuffa tid i början när hon precis kommit till Sverige och jag skämdes lite för att jag gnällt så mycket min första tid i USA. Men ni är V-A ekonom hos Polisen,  har två underbara söner med Thomas och har sommarstuga vid vattnet. Livet är tiptopp för henne nu! Det var mysigt att träffa min fina "moster" och höra hennes visdomsord!  

Alltså, det har varit en himla mysig vistelse här i Sverige. Förutom mycket kvalitetstid med familjen, har jag hunnit catch up med nästan ALLA mina gamla vänner. Igår ringde kära Amanda och idag ringde fina Maja och vi pratade om allt möjligt länge! Häromdagen pratade jag med min käre gamle Björn. Det är så roligt och uppdatera sig om allas liv. Jag har varit så dålig på att höra av mig! Men så är livet! 

Bara fredagen kvar, sedan flyger jag till Sac kl 6 på morgonen. Ledsamt och roligt på samma gång! Men nu sitter jag i mammas hammock med mamma och Leon och njuter. 



No comments: