2014-02-09

Produktiv söndag!

Idag har varit en produktiv dag för mig även om jag bara sov 5 timmar igår natt. Vet inte varför jag bara låg och vred mig och kunde inte sova. Anthony blev så trött på mig att han gick och lade sig på soffan istället.

Vi gick upp kl 9 idag och käkade frukost med Dave på Dennys där jag brukade gå med vännerna efter våra blöta utekvällar. Dennys är inte lika gott när man är nykter, haha. Sedan facetimeade jag med mamma, syrran och lille sjuklingen Leon. Stackarn har spytt i flera dagar och är snorig och hostig. Det värkte i mosterhjärtat när man såg honom leka och vara glad trots att han var så sjuk. Leons mamma ska dessutom börja sin psykologpraktik imorgon. Stackars mor och son... 

Åkte till vårt club house och pluggade till NAPLEX i typ tre timmar med en liten telefonpaus med Sofie. De har en fin lounge där med öppen brasa och sköna soffor. Skönt att plugga med regnet i bakgrunden och inget bankande och sågande, hehe. I rummet bredvid är gymmet, så det blev tunga övningar för överkropp idag. Efter gymmet blev det en tur till mataffären. Lagade lite mat (fried rice och wokade gröna bönor). Ligger i soffan och kollar på OS. Brukar inte kolla på sport, men det är lite spännande! Speciellt när så många amerikaner är med i final just nu. Varje gång jag ser en amerikan hejar jag "USA, USA!". Man måste ju vara lite patriotisk! 

Såhär ser vårt badrum ut just nu! 

Min pluggstund! 

Överkroppsträning idag! 


No comments: