2013-02-20

Välkommen till världen, Leon!

Klockan 6.30 idag föddes min systerson Leon! Min stackars syster fick täta värkar runt kl 1 på natten och fick rådet av någon vidrig barnmorska att ta två Alvedon och gå och lägga sig, eftersom det förmodligen var förvärkar. Stackars syster var helt själv i Stockholm med sin smärta, mina föräldrar och hennes pojkvän körde racersnabbt upp till Stockholm och när de tog in henne till förlossningen runt 4-tiden var hon redan 10 cm öppen!

Förlossningen gick relativt snabbt men stackars Teresa blödde så mycket så de var tvungna att operera. Tydligen var en bit av livmoderkakan kvar i livmodern, vilket gjorde att den inte kunde dra ihop sig och det bara fortsatte blöda. Jag var så orolig att jag grät typ hela morgonen... Och stackars Leon bara lindades i en filt och slängdes över på sin pappa som tydligen var jätteduktig på att hålla i honom. Han blev inte mätt eller vägd eller något först. Stackare krake.

Pratade precis med Teresa och hon mår bra nu och är bara väldigt trött. Hon, Pontus och Leon kommer att vara kvar på BB i minst två dagar till, men snart får vi nog träffa dem! Längtar!

En suddig bild på Pontus med gulliga Leon!

2 comments:

Marie said...

Stort grattis Naffe!

Naffe said...

Tack söta Marie!