2013-03-09

Att vakna tidigt

Idag vaknade jag klockan 7.30 på min lediga lördag. Anledningen var att jag inte kunde hitta mina tågbiljetter till Stockholm som chefen gav oss. Jag hade lagt de prydligt på byrån i hallen för att kunna ha reda på dem, men de var plötsligt borta igår kväll! Var uppe till kl 01 och letade genom hela huset och till och med pappersinsamlingen. Ok att jag har blivit senil men så senil?!

I morse frågade jag pappsen om han hade sett dem och med en panikslagen blick sade han att han hade kastat dem i tron om att de var gamla, haha. Stackars pappa letade igenom pappersinsamling och soporna. Jag satt redan på SJ's hemsida och skulle boka nya när pappa plötsligt gormade att han hittat dem! Puh. Det känns ändå skönt att ha vaknat tidigt och ha tid att packa, skypea med Anthony och käka frukost. (Vem är du och vad har du gjort med Naffe?!)

Nu har jag varit världens duktigaste moster och matat Leon, bytt blöjor (han kissade på mig!) och lekt med honom i nästan en timme. Nu får hans föräldrar ta över. Mot tåget till Stockholm och Melodifestivalen!

Trevlig helg, mina vänner!

No comments: