2013-03-22

Min fredagskväll

Sprang med take away-sushi i näven, till bussen efter jobbet så att jag skulle hinna till syrran så tidigt som möjligt. Så fort jag kom dit fick jag ta Leon för syrran skulle ta en dusch och hennes kille skulle iväg på lan (ett gäng arbetslösa killar som sitter och spelar datorspel i timmar)... Syrran duschade och jag och Leon lekte, pussades och jag försökte plocka upp lite i vardagsrummet. När syrran var klar högg vi in på sushin (köpte 26 bitar!) som var magnifik! Efter det röjde vi verkligen upp stället.

Syrrans kille flyttade in i december och lovade att ha stället rent och snyggt tills syrran skulle flytta hem till Linköping. Stället ser fortfarande ut som en svinstia. Jag överdriver inte, skräp, påsar, flyttkartonger överallt på golvet och dammråttorna far glatt runt. Mitt i detta kaos lever älskade, lilla, känsliga och oskyldiga baby Leon.

Idag tog vi tag i syrrans och Leons grejer i alla fall, packade upp kläder, böcker och hennes grejer. Röjde upp på golvet, slängde ut alla kartonger och skräp. Nu behövs dammsugning och moppande så ser stället beboeligt ut. Första och sista gången jag hjälper dem och jag känner mig nöjd med att ha gjort vad jag kunnat (så att mamma kan känna sig lite lugnare också). Nu får de fan hålla ordning på stället.

Mosters älsklingskille ser lite ut som en alien här...

26 bitar av himlen, mmm...

2 comments:

Anonymous said...

Vilken man hon har som drar iväg på LAN och låter kvinnorna städa.

Naffe said...

Haha, jag är inte precis superförtjust i min systersons pappa. Till hans försvar visste han inte att vi skulle städa. Jag vill bara hjälpa syrran och Leon. Det är det enda som betyder något.