2013-03-19

SÖMN!

... Skriker min kropp efter. Min kropp är helt jäkla mörbultad efter 75 minuters box som jag och Sofie nyss varit på. Sofie sparkade så hårt att jag tappade mittsen! Go Sofie! Det var så skönt att slå och sparka av sig lite. Man blir alltid härligt svettig och mör efter det passet.

Mentalt är jag också ganska slut. Slutet av min jobbdag idag var kaotiskt. På grund av tråkiga omständigheter, gick en av kollegorna hem, och de andra kollegorna försvann som små indianpojkar. Mellan kl 17 och 18.30 var vi bara två på hela apoteket! Jag och en tekniker (som lätt får panik). Vet inte hur många receptkunder jag tryckte fram och hur många som gick för att de blev betjänade för långsamt... Blev lite bitter på att alla i personalen bara drog (vilket de hade rätt till, eftersom schemat sade så) men att chefen inte såg till att vi skulle vara tillräckligt många på slutet av dagen, var lite surt. Jaja, de kan utnyttja mig i typ ett halvår till, sedan ska jag slava för något stort amerikanskt företag...

Mindre gnäll, mera sömn! I morgon är jag i alla fall ledig och ska skjutsa mamma till sjukhuset. Hon ska ta cellprov på några fler knölar. Suck. Det tar mycket energi att vara positiv för hennes skull. Jag är ju en ganska cynisk och negativ människa. Men jag ska kämpa på.

No comments: