2011-04-08

Kunde inte sova...

Så jag lade mig i sängen med ett glas Cola och kollade på SATC 2. Ok, den är rasisitisk och dum. Men på en ensam fredagsnatt funkar den. Lyx, galna kläder och exotiska Mellanöstern... Vill också åka till Abu Dhabi. Så många ställen att besöka, så lite tid.

Det är ju i den här filmen som Carrie tycker att hennes äktenskap med Big börjar bli tråkigt och hon kysser sitt ex Aidan i Abu Dhabi. Alltså, detta lär låta konstigt, men jag förstår Carrie! Jag är precis likadan. Jag går dock inte runt och kysser killar, men jag är hela tiden så rädd för att kärleken ska bli tråkigt och slentrian. När Carrie blir sur för att Big ger henne en tv istället för ett smycke och vill ligga på soffan och kolla på tv istället för att gå ut, visste jag inte om jag skulle gråta eller skratta. Hur många gånger har inte mina pojkvänner råkat ut för det? Hur många gånger har jag inte gnällt på dem för att de är så tråkiga och oromantiska?

Stackars pojkvänner som gör allt för att göra en nöjd, får inte ens sitta och kolla på tv en kväll utan att vi suckar och tror att vi kommer att bli det tråkigaste paret någonsin. Stackars killar.

Åh, här ligger jag och tjötar. Kommer aldrig att orka gå upp till klockan 10 imorgon och gymma med Sofie. Eller?


No comments: