2011-07-13

Super moon och Super Maja!

Idag var en stressig dag. Nu på sommaren är det lite mindre kunder, men de kommer som en zombiehord. Man står och gäspar och BAM! Plötsligt kommer 10 griniga, frågvisa, krångliga kunder på en gång och ställer sig i kö precis när datorerna krånglar, ett recept är för svårt och sommarvikarien har miljoner dumma frågor... OMG. Men jag hanterar stress ganska bra. Vågar bara ta ut det på min stackars mor och faster som var inne idag och handlade med tusen frågor, precis när jag skulle gå på lunch och det var kö överallt. Förlåt för att jag var så grinig.

Efter jobbet åkte jag på äventyr. Se bilder!

Mitt mål var middag hos Maja i Mjölby. Pappa sade: Åk inte mot Motala eller Stockholm, ta den tredje avfarten. Jag kommer till de tre avfarterna och ser Stockholm, Motala och Helsingborg, panikar, och tänker "han sa inget om Helsingborg" och svängar till Motala. Damn it. Var tvungen att vända i Ljungsbro. Ljungsbro!!

Maja och Tobbe bjöd på fantastisk fiskgratäng med svamp, solrosfrön och massa purjolök! Jag var så hungrig att jag inte hann ta kort på middagen... Men här har vi vackra Maja i vardagsrummet.

Det blivande brudparet fick en stor tavla av mig. Ni som kan historien bakom tavlan, tycker väl att jag är en sniken jävel. Ni som inte kan, tycker kanske att den är fin?

Fika i salongen!

Maja visar upp vad brudgummen ska ha på sig... Så snyggt!

Sedan hittar hon sin fina studentklänning som hon hade på vår stora dag!

Supermåne ikväll... Galet stor och vacker var den. (Ja, jag vet jag borde inte ta kort när jag kör i 120 km/h...)

1 comment:

Sanna said...

Naffe, du skulle ju ha passat på att hälsa på mig också då! ;)