2011-11-27

En galen kväll i Göte-la-borg!

Jag är helt slut efter en galen helg. Bussen kom hem till Linköping runt kl 20.30 ikväll, jag promenerade hem i stormen och så fort jag kom hem strippade jag och tog en dusch. Sedan har jag packat upp, skypeat med min underbara pojkvän (som kommer om en vecka, yay!) och bara legat i soffan.

Kvällen igår började riktigt trevligt med Lenas examensmiddag på den kinesiska restaurangen Lai Wa (som är Lenas kinesiska namn!) med hela hennes familj och närmsta vänner. Mysigt att träffa Lenas söta familj igen och äntligen få träffa Lenas trevliga och snygga P. Sofie fick prova kinesisk mat för första gången och det verkade som hon gillade det, haha.

Efter middagen bar det av till  P's lägenhet där en härlig mingelbuffé dukades upp och vi fick träffa alla Lenas underbara vänner. En riktigt rolig fest som fick avslutas ganska snabbt då alla sprang till bussen för att gå ut och dansa. Efter en del köandet och förvirring hamnade vi på Excet och hade en riktigt rolig kväll, dansandes till Avicii och sjungandes till Bumbibjörnarna (!)... Har lite bilder därifrån, men måste nog få Lenas godkännandet att publicera först... Haha.

Jag vet faktiskt inte varför jag glömde kameran hemma och tog typ 5 bilder totalt med min iPhone under kvällen. Kan kanske vara ett tecken på att jag hade en riktigt rolig kväll så att jag glömde att ta bilder? Hoppas Lenas bror Anton tog lite bilder.

Tack Lena och alla hennes underbara vänner för en superkväll i Göte-la-borg!


1 comment:

Lai Wah said...

TACK SJÄLV! Kul att höra att du hade så kul i Gbg:) Du är underbar, du! :-*