2012-11-29

Slut

Jag är helt slut. Har jobbat 10-22, käkat middag, bråkat med A, diskat ett diskberg och tagit en dusch. Skulle vara stolt över mig själv om jag hade orken (förutom det där med A då). Men jag orkar inte.

Jag är bara så bitter på allt just nu. Allt. Det är flera som har frågat mig om jag är ok och hur jag mår. Men jag bara säger att det är bra och att det bara är magen som krånglar. Egentligen är det mer än så, men det är inget jag orkar dela med mig av. Ibland får man kämpa på själv.

I morgon ska jag jobba 8-18 och sedan gymma en snabbis. På lördag jobbar jag 10-14 och ska sedan gymma lite efter jobbet, då har jag fått mina 3 pass denna vecka. På söndag ska jag bara sova. Ska bli så skönt! Vilken skitvecka. Men snart är den över. Längtar till måndagar ibland, det betyder ny vecka, ny start!

P.S. Tack, mina vänner, för att ni tittar in här, trots bitchandet...

1 comment:

Anonymous said...

When I just moved to Sweden, before meeting Niroj, thing were not easy. And I wrote on my blog, at the time, that I was sad. Few days later, I received a small note from my little cousin (she was 9). It contained just a word, in Swedish: "mod"! :-)