2010-05-14

6 gånger

Sorry, kära vänner att jag har bloggat så dåligt idag. Men ni har ju haft fullt upp med Trädgårdsfest, Spring Break o andra diverse fredags-trevligheter ändå! Idag har jag pluggat finance (2 fingrar i halsen) och lunchat på en solig och grön uteservering på Lucca, en italiensk restaurang i Sac. Annars har vi bara myst en massa. En massa. Tror vi slog rekord i mys idag.

Ok, jag ger upp. Ni hade rätt. Klart jag blivit kär... Vet inte var detta kommer att leda, men vem bryr sig? Jag är kär och glad. Jag har alltid försökt hindra mig från att känna för mycket. Men varför ska man undvika att känna den bästa känslan i världen? Allt ordnar sig. Om inte, så har jag fantastiska minnen med en fantastisk kille. Jag vet, kalla mig naiv, dum och kortsiktig. Men hoppas ni kan vara lite glada för min skull i alla fall..?



I'm just happy I can love you... even if it is for a little while.

2 comments:

n.a.a said...

åååh jag är så glad för din (er) skull och jag hoppas verkligen att det kommer bli bra. Du får ialla fall njuta av varenda stund ni har tillsammans nu. jag vet precis hur du känner dig när du tänker framåt för jag har själv varit i den sitsen men glöm det där och tänk bara NU! och nu är det alldeles underbart låter det som.


puss

Emelie E said...

Underbart!! :)