2011-03-30

Har ni gråtit i duschen någon gång?

Man känner inte ens tårarna eftersom allt är varmt och blött. Man känner bara att det gör ont i hjärtat. Ont, för att jag älskar honom.

Förlåt att jag inte har uppdaterat idag. Trots bra jobbdag, härlig träning och en supergod middag med mina underbara tjejer Sofie och Emelie, mår jag skit.


2 comments:

Amran said...

Min älskade Naffe! Var inte ledsen. Det gör mig ont att veta att du inte mår bra. Ni får ses snart och då kommer det kännas som om ni aldrig varit ifråjn varandra. Jag hoppas att allt underlättas för er och att ni får ihop en bra lösning så att ni aldrig behöver vara ifrån varandra.

Jag har varit där och vet hur ont det gör, känner just nu bara jag tänker tillbaka på den tiden hur jobbigt allt var trots att jag mådde bra och hade bra folk runtomkring mig. Det känns tungt i hjärtat. Men allt kommer att bli bättre och om ett tag kommer du se tillbaka på den här tiden och vara tacksam att du gick igenom den för att du lärde dig tålamod och att vara stark de ggr du verkligen behövde det. Jag finns här om du behöver någonting. Var inte ledsen hjärtat. After rains comes sunshine och ett muslimskt citat är också "after hardship comes ease" .



Skicka mig ditt nr via facebookmailen.
PUSS!

Naffe said...

Stor puss till dig, älskade vän! <3