2012-05-17

I mammas kök

Hej vänner! 
Nu är jag tillbaka! Sitter i mammas kök i matkoma efter en härlig festmiddag med familjen. Pappa fyllde år 15 maj och mamma fyller 24 maj, så vi körde en gemensam fest för dem idag då vi alla är samlade och lediga. Vilken fest! Mat i mängder och massor med skratt. Men utan dåligt samvete, för jag  körde ett bodypump-pass idag vid lunchtid. Inte dåligt att cykla till stan, köra en timmes pass och cykla tillbaks till föräldrarna, eller hur? Träning, quality time med familjen, god mat.... En härlig ledig dag med andra ord. Ni ska få se bilder sen!

Om ni undrar hur det är med mig, så är det bättre. Jag och Anthony har efter våran paus pratat ut och vi har insett att alla förväntningar vi har på varandra efter förlovningen har gjort oss extra känsliga. Vi ska vara mer chill från och med nu. Björn var här förra helgen och var en underbar vän, det var nog precis vad jag behövde. 

Jag har fått stöd från vänner och även bekanta har hört av sig med värmande ord. Tack alla godingar! Vi alla har väl våra dåliga dagar då vi känner oss som ensammast i världen och tycker fruktansvärt synd om oss själva. De dagarna betyder vännerna allt. Tack för att ni finns och gulligt att ni kikat in här trots uppehållet! Stor kram till er!

Hej igen, mina vänner!

No comments: