2012-05-10

Waiting

Idag har jag som sagt sovmorgon till kl 14. Hade planerat att sitta med FPGEE, men det sket sig. Vaknade kl 7 och skypeade med Anthony i typ en timme, sedan somnade jag om och vaknade inte förrän nu. Ooops. Men det var nog bra att jag fick extra mycket sömn. Ska försöka plugga i helgen istället.

Stackars Anthony. Jag har varit en gnällig, tjurig, ombytlig bitch på sistone. I morse var inget undantag. Han frågade vad han gjorde för fel och ärligt talat så gör han inget fel. Det är bara jag som är så... Needy. Det känns som det enda jag gör nu för tiden är att vänta på att han ska smsa, chatta eller skypea med mig. Jag bara väntar. Och blir sur när han inte gör det. När blev jag så här jobbig? Jag som alltid prisat min självständighet. Jag är inte den typen som sitter och väntar på en kille. Jag måste hitta tillbaks till mig själv. Vad ska jag göra? Vad tycker ni?

Jag skulle behöva komma iväg i helgen. Men var ska jag åka? Känns som alla kompisar har sitt och sina pojkvänner att ta hand om. Det är inte lika enkelt att bara sticka och sova på någons soffa längre.

Mvh,
En tjej som är sjukt trött på sig själv


No comments: