2010-06-11

Svisch svisch!

Än en gång har jag försummat er. Min 3-dagarstripp längs den kaliforniska kusten var fantastisk. Magnifika, riktigt råa naturscener, romantisk picknick på en takterass i solnedgången, vin mitt i natten i hotellets badrock, bubbelbad och jordgubbar i jacuzzin, promenad längs Cannery Row, mys på Monterey Aquarium, sushiprovning mitt i natten... Monterey, Pebble Beach, Carmel, Big Sur... Bilder kommer snart.

Jag är så bortskämd. Varför är jag så jävla bortskämd? Jag måste ha gjort något bra i mitt förra liv för att förtjäna att vara såhär lycklig. Anyhow, så hade vi 3 perfekta dagar ihop. Vi hade en hel del gräl, nej, diskussioner, nej pratstunder också angående viktiga saker. Så det känns verkligen som om vi har lärt känna varandra ordentligt nu.

I alla fall, det börjar dra ihop sig nu, kära vänner. Igår slängde jag mina anteckningar från det här studieåret och plockade fram och sorterade min stora julklappsäck (presenter till nära och kära). Idag var jag på jobbet på Walgreens apotek en sista gång. I morgon har min familj en hejdå-middag för mig. 9 dagar kvar nu... Galet. Ett år. Svisch svisch.

1 comment:

Amran said...

åh jag längtar tills vi får ses och du kan berätta allt!

tiden går för snabbt va?

känns som att jag är nykär, haha. är så glad för er. Ni är så fina ihop. Jag ler när jag ser bilderna. :=)

krampuss