2010-03-16

Doggy

Min business communication exam i måndags gick förvånansvärt bra med tanke på att jag pluggade till de två sista kapitlen på söndag natt... Vill ni veta en hemlis? Alla tror att jag är så smart, men egentligen har jag bara tur och flyt! Väldigt massa tur! Har dock tröga grupparbeten nu som tar upp all tid... Usch, vad jag hatar grupparbeten. Alla amerikanska studenter jobbar dessutom heltid för att ha råd med sina tuition fees, så att få till ett gruppmöte tar år och dagar. Suck.

I morgon ska jag skjutsa mor till flygplatsen 8:30am. Hon ska ner till 27-gradiga OC och chillaxa. Det är hon värd! Det är St Patricks's Day dessutom i morgon, så det blir att dricka grön öl och måla gröna klöver på kinderna på kvällen!

Min kusin har skaffat en ny hund! En golden retriever-pudel-korsning. Världens sötaste! Ni ska få se bild imorgon! Och A har en mini-huskey-liknande hund. Så plötsligt är jag omringad av slickande hundar... På tal om honom, jag hade en svag stund häromdagen, ok? Till och med jag har det. Jag är ok nu. Nu sova!


Idag var det 21-gradigt och det blev shorts och tennisskor! (Ursäkta posen, börjar bli en vana...)

No comments: