2010-03-05

En gammal hederlig dejt

Ikväll har jag varit på en gammal hederlig middag och bio-dejt. A är en gentleman på alla sätt. Filmen Valentine's Day var ok. Snygga skådespelare och typiskt hollywood-manus. Men det är väl det chick flicks handlar om? Fast denna var mer komedi än romantik, vilket uppskattas! Jag skrattade högt några gånger själv i biografen (som för övrigt är GIGANTISKA over here). Innan bion var vi på en mysig, mexikansk restaurang Vallejos. Autentisk mexikansk mat är sjukt gott, det är inte bara Taco Bell och burritos, utan en smakupplevelse utöver det vanliga! Testa!

Jag har så sjukt mycket att göra i helgen. En business slang research paper, plugga till business finance exam, göra finance homework, jobba på en presentation av business etiquette... Dessutom vill jag och Spanjorskan hinna med att gayklubba! Vill till Faces!

Han tycker jag är svår att läsa... Är jag det? Jag tycker jag är världens enklaste människa. Han ska åka till Japan och Filippinerna i 2 veckor i april. Jag känner redan nu att jag kommer att sakna honom, hur ska detta gå?

No comments: