2012-07-31

Sömnig men ändå inte!

Klockan är bara 23 och jag skulle egentligen kunna plugga 2 timmar till, men jag är bara så sömnig. Det har varit två stressiga dagar på jobbet, verkar som alla i Linköping är tillbaka från semestern... Men det är roligt. Dagarna går ju snabbare när man har mycket att göra.

Var hemma hos föräldrarna i kväll och fixade med min gamla dator som nu är syrrans. Hon ska installera om den och det jag ville behålla var jag tvungen att föra över till min externa hårddisk. Tur att min externa hårddisk rymmer 1Tb, alltså 1000 Gb. Förde över massvis med bilder och gamla dokument. Bland annat min gamla Black Book. Haha, vet ni att jag har fört en lista och betygsatt över alla killar jag träffat sedan gymnasiet? Hahaha. Åh, jag dör. Anthony är dock sist på listan och så kommer det att förbli (förhoppningsvis).

I morgon tänkte jag träna efter jobbet, men ska med familjen till Skänninge Marken! Ska bli riktigt mysigt. Käka våffla, åka karusell och köpa lite grejer till förlovningsfesten. Tänkte att temat ska gå lite i vitt, silver och guld. Ska be pappa sätta upp ljus i träden och så tänkte vi ha tända ljus i trädgården på kvällen. Kommer att bli sjukt mysigt. Menyn är på gång. Blir mycket vietnamesiskt och fräscht.

Hoppas kunna hitta något
liknande detta på marknaden!

No comments: