2013-08-08

Hon är hemma!

Vi åkte in och hämtade mamma runt kl 10 i morse! Vi funderade på om vi skulle låna en rullstol för att skjutsa ut henne till bilen. Men när vi kom till hennes rum var hon fullt påklädd och stod och väntade på oss. Nu har hon käkat lunch (och behållt den) och sover. Min supermamma! 

Gick upp kl 9 idag och hade lite seriösa diskussioner med A. Ibland går man i sin rosa bubbla och är bara lyckligt nyförälskad och ibland landar man hårt med fötterna på jorden och måste diskutera ekonomi och prioriteringar. Idag var det mest det sistnämnda. 

Klockan är bara 14 och jag har redan hunnit hämta mamma, leka med gulleplutt-Leon en stund, steka bacon, käka lunch, städa badrummet och organisera bland badrumshyllorna. Nu ska jag titta igenom mina papper inför visumintervjun och städa mitt rum. Det är lätt att vara effektiv när regnet öser ner utanför fönstret.

Ha en bra torsdag, mina vänner! Snart är det helg!

1 comment:

BFF said...

Hon är en äkta powerkvinna din mamma!! Jätteskönt att höra vännen. Hälsa henne och familjen så mycket. Ta hand om varandra och dig fino! MASSA KRAM