2013-11-18

Manic Monday!

Hallå vänner! Vilken rivstart på veckan! Jobbade som vanligt 9-17.30. På förmiddagen jobbade jag i apoteket med en ny pharmacist, Denise, som började där i lördags. Trevlig och duktig tjej som varit apotekschef och startat upp ett apotek i ett riktigt dåligt område, men nu vill jobba närmare sin familj. Hon berättade om sina erfarenheter som pharmacist och det lät riktigt tufft. Ibland kan man jobba 10 dagar i sträck (men då får man 4 dagar ledigt)! Man jobbar ofta ensam pharmacist med ett gäng tekniker, vilket innebär att man får ta hand om all "verification" (alltså färdigställandekontroll) helt själv! När hon var gravid första gången var hon mammaledig 6 veckor! Wow...

Det var sjukt stressigt idag, som en måndag i Sverige men gånger hundra... Jag trodde att jag, som intern inte räknas till personalen och skulle få en mjukstart, men ack så fel jag hade. Jobbade som en galning mellan 9-14 i apoteket med "filling" - hitta rätt läkemedel, räkna dem för hand och fylla orangea pillerburkar, märka dem på rätt sätt och skicka vidare till pharmacist för kontroll. Min chef, Gabe tyckte att Denise som jobbat sedan kl 8 skulle gå på lunch först, så jag fick snällt gå efter henne. Tur nog lät Denise mig gå och ta en banan vid kl 11, så jag dog inte. På efter middagen satt jag med computer training.

När jag kom hem lagade jag köttfärssås och spaghetti och min goda köttfärsomelett med stekta champinjoner och purjolök i hoisinsås. Sedan kom min älskling hem från en lång dag. Vi käkade middag franför tvn och medan han diskade, strykte jag jobbkläder till oss. Teamwork! Nu ligger vi i sängen och spelar Candy Crush. Life is good.

God natt!

No comments: