2013-11-13

Min första dag på Walgreens!

Idag vaknade jag kl 07.30 och gjorde i ordning lunch till mig och A. Käkade havregrynsgröt med äppelmos och kanel till frukost. Sedan körde jag 40 minuter till Lincoln för min första jobbdag!

När jag kom dit kl 9, fick jag träffa Steve som är store manager, typ butikschef. Väldigt trevlig och pratsam man. Här har de flesta apotek en butikschef och en apotekschef. Det var ju meningen att jag skulle börja en datorutbildning idag. Men eftersom jag inte fått mitt work permit ännu så kunde jag inte det. Men jag fick börja jobba på apoteket istället! Haha. Förstod inte logiken. Men idag har jag i alla fall jobbat på apoteket hela dagen! Fick göra allt möjligt. Stod mycket och observerade, men fick hämta rätt läkemedel, räkna piller, faxa till andra apotek, ringa en kund och även skriva in pappers- och faxrecept i datorn. Allt möjligt, helt enkelt!

Det är ett mellanstort apotek som är öppet kl 8-21. Varje dag jobbar 2 pharmacist (1 på morgonpasset och 1 på kvällspasset) och ungefär 3 tekniker. Idag jobbade jag dock med många personer som inte kommer att vara kvar där tyvärr. En pharmacist, Jim ska börja på ett annat apotek på måndag. Den andra pharmacist, Jen var bara vikarie för min chef Gabe som var på utbildning idag. En tekniker Jennifer var höggravid och beräknas föda i december. Så vi får se vilka som tar hand om mig dessa 6 månader... Det var även två unga tekniker, tjejerna Gurpreet och Jannica, som jag hoppas jag kommer överens med. Gurpreet verkar väldigt trevlig i alla fall, Jannica är lite tyst.

Det har varit en lång, spännande och lärorik dag! När dagen var över kl 17.30 och jag kom hem runt 18.15 var jag som en ballong som luften gått ur på. Puh... Helt slut. Klockan är 20 och jag vill bara sova. Vi hörs i morgon, mina vänner!

Packade getostfylld kyckling och potatismos till A och tuna steak till mig! Duktig wifey, or what?

Dagens: Jeans och skjorta TH och ny Celine-liknande väska (present från svärmor!)


No comments: