2010-08-16

California Love

Nu har jag skrivit min första reserapport för Leffmans och det blev mer än en A4 lång. Det fick mig att sakna mitt älskade Kalifornien. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag älskar det stället. Jag har rest ganska mycket för att bara vara 23 år gammal. Men jag har aldrig känt mig riktigt, riktigt hemma, även om jag älskar Vietnam, Sverige, Frankrike... Men när jag kom till Kalifornien insåg jag det. Det kändes som hemma.

Kalifornien har allt jag behöver. ALLT. Det är en galen mix av amerikansk populärkultur, asiatiskt måttfullhet, afrikansk kreativitet, sydamerikansk passion och hela världens galenheter! Jag älskar det. Man kan ragga på stränderna i Santa Monica, hika i Yosemite, åka snowboard i Lake Tahoe, festa i öknen i Death Valley... Det finns något för alla. Än en gång, jag älskar det.

Augusti. Vid den här tiden förra året hade jag just börjat på Sac State. Jag hade just börja lära känna mina vänner som skulle bli som min andra familj under mitt år där. Jag hade just upptäckt hur fantastiskt jag trivdes där. Åh... Take me back, take me home...


Bilder från augusti 2009. Kommer att komma som en bildserie från förra året.
Hoppas ni står ut med mig! Klicka för att se större bilder! Klick klick!

No comments: