2010-08-03

Ex

Sedan tonårens brustna hjärtan och gråt i kudden har vi fått lära oss att efter att man har gjort slut, så bör man kunna vara vänner. Kan man vara vänner med sina ex är man en mogen människa. För trots allt, så är ju det här en person som man har älskat och brytt sig om en väldigt lång tid. Varför skulle omtanken och kärleken försvinna bara för att man väljer att gå olika vägar?

Dock är det inte alltid så enkelt. För det mesta glider man bara isär, i processen att komma över varandra och man hittar aldrig tillbaka till att vara vänner. Eller så slutar det så illa. Då tar det väldigt lång tid innan man ens kan prata med varandra utan att röra upp gamla känslor. Men en dag kanske..? Eller inte. Men det kanske inte gör något. Man kanske inte kan vara vän med alla.

Jag fick ett oväntat meddelande igår. Blev väldigt chockad och undrade vad som försiggick. Men blev påmind av en vän att det var hans födelsedag idag. Hans senaste 2 födelsedagar firade han ju med mig, så han kanske kände ett styng av nostalgi? Hur som helst, hoppas jag att han mår bra och att han fått en bra födelsedag.


No comments: