2010-10-20

Gym time!

Idag vaknade jag klockan 07 och kunde absolut inte sova mer. Gick upp, duschade, käkade frukost och väntade på att A skulle vakna. Sedan gick vi till GYMMET! Ja, jag vet vad ni tänker. Jag är i California, hos min älskade pojkvän, jetlaggad - jag borde väl inte gå till gymmet? Men det var perfekt.

A's gym ligger i deras kvarters club house och det är superfräscht. Stort gym, fräscha maskiner, de har olika klasser typ yoga och aerobics och bäst av allt - superstor pool, jacuzzi utomhus under palmerna och ett litet vatten-äventyrsland med vattenfall och allt... OMG. Jag sprang på löpbandet i 30 minuter och sedan simmade jag typ 30 längder (fast jag vet inte hur långt en vända är). Resten av tiden glassade jag i jacuzzin och på solstolarna. Blå himmel, palmer, glittrande vatten, Frank Sinatra i bakgrunden... Himmelriket. Har tyvärr inga bilder, men nästa gång lovar jag att fota som fan!

Sedan åkte vi till Davis för sushibuffé. Kan det bli bättre än såhär?



1 comment:

Erica aka ööööö.. vet inte längre.. said...

SHIT vilket liv. NJUT för faaan!!! Jag njuter av tanterna på apoteket, grå höst, förhållande i kris, noll aptit (vilket iof gjort att jag tappat vikt mega snabbt HURRA (ironi) ) etc etc.. Men fuck yea livet är bra! Mer bilder! PUSS