2010-12-23

Christmas tree

Meningen med familjen Nguyens gran är att man inte ska kunna se något grönt barr. "More is more" är det nya "Less is more". Det ska vara glitter, kulor, blinkande ljus och mer glitter, kulor och blinkande ljus. Helst ska den vara så färgstark att en färgblind ska kunna se färger och så hysterisk att en epileptiker kan få ett anfall. Ni minimalistiska tråkmånsar kanske tycker att det är too much, men detta är julkänsla för oss.

Det är underbart att följa traditionen och dekorera granen tillsammans med bror och syster. Granen, stjärnan och vissa av kulorna har följt oss sedan vi nyss kom till Sverige 1990. 20 år sedan... Wow.

The last touch. Pappa sätter dit stjärnan.

Tadaaa!

Älskade, fina syskon.

2 comments:

Amran said...

alltså jag firar ju inte jul men om jag gjorde det så skulle jag också "överpynta" julgranen. hahaha. har sett många som har granar som barren sticker ut överallt och granarna ser så fattiga ut utan pynt. hahaha. det ska vara precis som er därhemma. den var så fin.

Naffe said...

hahaha du är för härlig, gumman! ja, då är vi två om att ogilla torra tråkiga granar! är det en fest som sker en gång per år så ska man slå på stort! ;)