2010-12-20

Little Storm Cloud

Åh, ni vet känslan av att gå med en liten sten i skon? Det gör ont, det skaver och det är väldigt, väldigt irriterande. Jag är irriterad just nu. Men tyvärr är det ingen sten i skon. Jag vet inte vad det är. Jag har gått runt i några dagar och varit lite irriterad. Inte arg, inte deppig, inte ledsen, utan bara irriterad. Varför är jag irriterad?

Jag har bara en presentation och opponering kvar av exjobbet. Jag har världens underbaraste familj och fantastiska vänner. Jag har en pojkvän som försöker sitt bästa för att göra mig glad (trots att han är galet upptagen). Det är 3 dagar kvar till jul och mindre än en månad kvar till min examen. Vad finns det att vara irriterad över?

"My little storm cloud", brukar A kalla mig. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag tror att när allting i mitt liv är bra så blir jag rastlös, tänker negativa tankar om allt och börjar irritera mig på småsaker. Vet ni vad jag menar?

Åh, jag vill bara gråta ut. Låta regnmolnet regna och åskmolnet åska. Sedan kanske jag kan bli glad igen.

Storm i La Jolla i Kalifornien, januari 2010

1 comment:

Erica aka sweden said...

De är din painbody.. (citat Eckart Tolle) :) Mmm okej jag kanske har läst lite för mycket "the power of now".. men den är sjukt bra..
Bilden påminner mig om en av de bästa veckorna i mitt liv. Vi var galna, kollade igenom alla bilder idag. HOT HOT! :)