2010-12-15

Vilka kommer på min examensmiddag?

Nu när jag börjar se ljuset, tänkte jag berätta vilka underbara människor som kommer att sitta vid mitt bord på examensfesten. Hittade lite pinsamt gamla bilder på dem också. Kul!

La familia, så klart. Mor och far kör alkoholfritt, men syster och bror ska supas under bordet! Akta er för mina syskon på dansgolvet, de har inte ägt mina moves (eh?) precis.

Min kära Sofie ska såklart shakea ass med mig på min dag! Hon är nog min äldsta vän (12 år!?) som jag fortfarande har daglig kontakt med. I sexan frågade hon om vi skulle "va" någon dag, sedan dess har vi alltid varit vänner och vi hittar alltid tillbaks till varandra.

Vad vore examensfest utan Oppa? Världens bästa roomie och världens bästa vän.

Mina fina Uppsalatjejor Helen och Lisa ska så klart ära mig med deras närvaro! De är de få gymnasietjejer som jag fortfarande hänger. Kan bero på att de bor i Uppsala, kan bero på att de är så söta!

Senaste tillskottet: Jackieboy! När A fick förhinder (bu!) och Jack frågade om jag hade någon biljett över (yay!) blev jag så glad. Vi hatade varandra i sjunde klass men nu är han en av mina äldsta vänner...

No comments: