2010-12-01

Jetlag is my bitch

Jag är tillbaks i mitt vanliga schema. Eller?

Eftersom det bara är jag, mamma och pappa hemma i Linköping nu ser jag framför mig hur min vårtermin kommer att bli, då jag gör praktik här. Tror det blir ganska härligt. Praktik på dagarna, träna på Campushallen (superfräscht gym på LiU campus), hem till mammas härliga mat, skypea med A (får se hur det blir...) och sedan sova. På helgerna kanske man går ut i Linköpings pulserande uteliv (eh?), käkar något gott med en god vän eller festar till det (not!). Kommer att få praktiklön och ingen hyra betalar jag heller. Livet på en pinne.

Hade ett långt samtal med mor och far idag om A (yes, you should be nervous baby, haha just kidding!). Vi pratade om honom, hans familj, hans gamla förhållande, hans barndom... De var väldigt imponerade över hans karriärsdriv och gillade hans bilder. De är lite oroliga över hans "flängande barndom och instabila bakgrund", som de uttryckte det. Jag förstår att mina föräldrar bara vill mitt bästa. Men ibland känns det lite som om de är lite för oroliga och att de inte tror att jag och min pojkvän har dessa samtal också. Jag är trots allt deras dotter och jag skulle inte bli ihop med någon som jag skulle tro att de inte skulle gilla. Men de avslutade i alla fall med att "det är trots allt du som ska leva med honom, så det är ditt val".

Det är väl klart att jag har tänkt på allt det de säger också. Jag vill ju självklart vara med någon som jag känner att jag vill spendera resten av mitt liv med, annars kan det ju kvitta. Men jag och A är egentligen fortfarande bara på dejtingstadiet. Våra familjer glömmer nog bort att vi bara har känt varandra sedan februari och att vi fortfarande lär känna varandra. Det är förvisso dyr dejting, men det leder ju förhoppningsvis någonstans... Och om inte, så var det en fin upplevelse och lärorikt att ha dejtat någon från USA.

Pappa är dessutom lite orolig för att han inte kommer att kunna kommunicera med A, eftersom han inte är så duktig på engelska. Stackars pappsen. Men det ordnar sig nog. I januari kommer A hit och hälsar på! Hoppas han kan gå på min examensmiddag. Det kommer att bli grymt roligt att visa honom Sverige och Europa! Har en liten surprise i bakfickan...

No comments: