2009-12-24

Empire State of Mind

Så fort jag landade i Boston och tipsy Emma kastade in mig och min packning i en taxi för att åka till en klubb anade jag att helgen skulle bli galen. Sminkade mig och bytte om på klubbens toalett, fick träffa Emmas labvänner och dansade tills stället stängde. Efter en salsasåsfylld efterfest låg vi och pratade strunt till klockan 4 för att sen gå upp vid 8. Greyhoundköerna till NY var fasansfulla. Hela Boston skulle till NY samtidigt som oss.

Åh NY, NY! Vi checkade av nästan alla stora turistgrejer första kvällen. Det snöade och vi tänkte vad mysigt! Sedan blev det snöoväderkaosstorm. Inte mysigt. Men vi traskade på i snön och shoppade på Macy's (världens största varuhus?) till midnatt.





Dagen efter var mindre lyckad. Vi hittade inte tjuren på Wall Street, spenderade för mycket pengar på märkesvaror på Century 21, gick vilse i Battery Park, frös fötterna av oss i Central Park och skyndade till Macy's där de evakuerade på grund av en brand. Vi hann dock köpa lite juklappar i rökridån innan de schasade ut oss. Droppen som nästan fick mig att lägga mig ner i snön och gråta: alla bussar och flyg tillbaka till Boston var inställda på grund av snöstormen. Snabbt som saten ringde vi Ludde som hjälpte oss fixa hostelrum. När chocken lagt sig och vi fått värma fötterna på vårt hostel, så begav vi oss till Macy's för mer shopping! Kom hem vid midnatt och skulle upp 5 för att ta ersättningsbussen. Fy fan.




När E lämnat mig för labet på måndagen, tog det mig nästan 3 timmar att duscha, göra mig i ordning och klä mig varmt för att turista i Boston. Var dödligt trött. Men jag hann med Harvard och området kring Harvard Square. Myste runt för mig själv. Älskar't! Sedan blev det hot pot middag med E's landlady. Gött.

Klockan är 3.30 och nu ska jag sova. Här kan ni se mer bilder från mitt äventyr! 155 bilder och då har jag sållat hårt! Hörs imorgon, då ska jag berätta om min jul i San Jose! Asian power!

No comments: