2011-06-27

Bröllopsplaner...

Jag, Helen, Linnea och Lisa satte oss på Mokkas uteservering och spånade på idéer för Majas bröllopsöverraskning. En rolig fika! Varmt och skönt var det också, kändes som utomlands. Fantastiskt!

Idag blev jag uppraggad på apoteket för första gången! En invandrarkille (så klart, svenskar skulle aldrig våga!) kom in med en asylsökande kille och skulle agera tolk. Så fort han såg mig lyste han upp och log stort! Jag trodde att jag kände människan så jag log och hälsade glatt tillbaks, tills jag insåg att han stötte på mig.
Han: Heeej. Ah shit, vilken tur jag fick som fick komma till dig. Jag ska hjälpa min asylsökande kompis att hämta ut medicin (ler stort).
Jag: Ok, min kollega håller på att ringa doktorn om receptet, så ni kan sitta ner och vänta (ler inte lika stort längre).
Han: Det går bra, vi kan sitta här så jag kan titta på dig!
Jag: Öh...
Sedan fortsatte han le och stirra på mig medan jag jobbade i tio minuter tills min kollega tog dem. Pinsamt nog frågade han henne vad jag hette och om jag var singel. Min kollegas svar: "Nu koncentrerar vi oss på det här ok?". Pinsamt.

Snygga tjejer på Mokka


No comments: