2009-08-23

Sac State Fair

Åh, idag har varit en riktigt bra dag! Runt kl ett mötte jag upp nio personer ur exchange students-gruppen för att tillsammans åka buss till State Fair. Vi hade dock inte kollat upp när bussarna gick, så efter lång väntan hoppade vi på en okänd buss. Jag blev utnämnd till reseledare och tack vare en riktigt gullig busschafför ("You ain't getting to the State Fair with this bus, girl friend") hittade vi till slut rätt buss. State Fair var ett gigantiskt nöjesfält med allt från karuseller, animal farm, vattenpark, rodeos, stånd med lokala produkter, svärdslukare, junk food... Svårt att beskriva med ord hur stort, amerikanskt och galet det var. Det var en riktigt behaglig dag, runt 29 grader i solen och 25 i skuggan, och vi irrade runt i solen i nästan 4 timmar och såg nog 98% av allt. Se fler bilder här.





När vi hade tröttnat, runt kl 17, tog vi bussen hem och stötte på ett gäng taiwaneser ur samma exchange grupp som oss, som hade varit och shoppat på mall. Tack vare dem leddes vi hem till campus igen. Därefter tog J och jag en promenad längs American River för att J skulle till Safeways och handla mat och jag skulle invänta skjuts av min kära kusin.



Nu är jag alldeles mör i benen efter en lång dag. Måste ha gått en mil. Eller i alla fall en mile! Dags att sova, körlektion imorgon bitti. Uppkörning på onsdag. God natt Naffe, god morgon Sverige!

P.S. Jag är bränd på näsan. Vad fan?

No comments: