2013-09-11

Min onsdag

Det blev aldrig någon tripp till immigration office idag, bokade om det till fredag istället. Tydligen hade jag och A glömt fylla i några papper, som är viktiga för ansökan. Har tre fulla mappar med hur mycket dokument, bevis, kopior och gudvetvad. Börjar bli lite förvirrad. Det är inte lätt att bli medborgare här... Jag måste skicka in Application to Register Permanent Residence or Adjust Status och Application for Employment Authorization, Anthony måste skicka in Petition for Alien Relative och jag måste även fylla i en ansökan för Social Security Number. Suck.

Förutom att ha hjälpt Dave ta ner altantaket och städa ur garaget har jag även hunnit med detta:

Facetimeade en stund med min fina pappa och underbare baby Leon! Saknad!

Min goda lunch - stekta nudlar med wok med räkor, selleri, purjolök och groddar, serverad med kokosnötvatten - yummy! Men detta var dock för "nyttigt" för Anthony, haha. 

Anthony ville att jag skulle övningsköra min nya bil så att jag vänjer mig vid den, så jag åkte och köpte en bubble tea och åkte runt lite grann...

Vi åkte till Bryce som är Anthonys gamle roomie och vår personliga bilmekaniker och bytte olja på Anthonys gamla bil. När vi kom hem hade vi sällskap av Divesh's nya bil som också är en Ford Focus!

No comments: