2013-07-13

Fantastisk dag i skärgården!

Hej vänner! Hoppas ni haft en bra lördag i solen! Vilket sommarväder, kan inte tjata nog! Som ni kan se har jag och Sofie haft det helt makalöst underbart. Så skönt att göra något annat än att vara hemma med föräldrarna hela helgen.

Vi började dagen med att köra (Sofie fick börja) till Söderköping där vi stannade för en frukost i solen. Sedan bar det av till Stegeborg för att ta färjan över till en ö och bada! Så skönt! Efter det blev det lunch på Stegeborgs hamnkrog! Mycket gott, mycket folk och precis vid vattnet. Vi fick bästa bordet. 





Efter lunchen körde vi (Sofie) till Mon och badade på klipporna! Blev lite posebilder också, hehe. Det är omöjligt att berätta för er hur sjukt vackert det är här ute. Ni måste se det med egna ögon! När vi började tröttna på badandet körde jag oss tillbaks till Söderköping där vi checkade in på Söderköping brunn! Trevlig personal och UTOMHUSPOOL! Där glassade vi en stund i solen.



Nu har vi gjort oss i ordning och ska göra stan, haha skämt åsido. Vi ska käka lite mat någonstans vid ån. Kanske en drink... Puss på er! 

No comments: