2013-07-12

Helgens planer

Så där ja, Sofie! Nu har jag slängt ner en klänning, ett par högklackat (just in case!), ett par jeans, en jeansskjorta, två bikinis, underkläder och sol- och myggmedel, haha. Ja, vi ska bara vara borta en natt...

Kl 8 i morgon ska vi hämta upp vår hyrbil och käka lite frukost ihop. Sedan styr vi kosan mot den östgötska skärgården! Vi tänkte hitta en fin badplats och sedan luncha i Stegeborg, kanske lite sightseeing där. På eftermiddagen bär det av mot Söderköping där vi checkar in på Söderköping Brunn. Sedan får vi se om det blir glass på smultronstället eller hikea Ramundsberget. På kvällen blir det en god middag och kanske några drinkar vid Göta Kanal. Låter det inte fantastiskt?

På söndagen ska vi avnjuta en härlig hotellfrukost och sedan är vi bokade på en båttur där lunch ingår. Ska bli så härligt! På eftermiddagen blir det nog bad om det inte är för fult väder och sedan bär det av hem till Linköping. Det blir kanske vårt sista äventyr tillsammans på länge, så det känns extra kul att få en weekend med min gamla vän!

Längtar!

All packed and ready to go!

No comments: