2013-07-26

Fredagsafterwork

Efter en relativt busy dag på jobbet (jaja, vi har alla fått lön!) mötte jag upp min kära Helen för en afterwork. Vi satte oss på Bar och Kök och käkade lite gott. Hon tog gös och jag tog halloumi-burgare. Fräscht, gott och väldigt mycket mat får man där. Vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord och Helen är en så himla empatisk och varm person, så det är så lätt att prata ut med henne. Hon går själv igenom väldigt mycket nu och jag är så stolt över henne som är så positiv och glad ändå.

Det känns helt galet att nästa vecka är min sista vecka på jobbet. Helt galet. Den här sommaren har gått så snabbt. Bara för att jag börjar se ljuset i slutet av tunneln så känns det otroligt segt. Idag kom jag på mig själv med att tänka "snart slipper jag detta" när jag pustande krängde på en gnällig kund en stödstrumpa för att en stund senare chockat såg en annan kund dra ner sina byxor för att visa mig sina utslag. Mycket ska man vara med om. Samtidigt längtar jag precis inte till mina amerikanska kunder som säkert kommer att vara ännu värre... Dock älskar jag att jobba med människor och kommer att sakna mina favoritkunder och stammisar!

Smygfotade min fina Helen! Vi har känt varandra sedan gymnasiet, alltså år 2002!

Halloumiburgaren var god, deras pommes frites var himla goda och jag älskar den lilla ketchup-burken! Men den där "asiatiska" beiga såsen var det värsta både jag och Helen varit med om...

No comments: