2012-12-10

God måndag!

God morgon, eller god middag, kanske jag ska säga. Satte klockan på 10 för att försöka gå upp någorlunda vända tillbaks dygnet (eftersom jag gått och lagt mig runt kl 2-4 hela helgen...).

Har käkat lite frukost och samtidigt bockat av lite ärenden på min to-do lista. Jag samlar alltid på mig to-do listor inför helgerna, men tar inte tag i dem förrän sista sekund... Därför var det skönt att ha en extra helgdag denna vecka och komma ifatt med alla måsten. Annars ska jag väl ner till stan en sväng idag och kolla på några sista julklappar och sedan gå på spinning klockan 18.30. Hoppas Sofie inte bangar idag, hehe.

Som ni märker har jag kommit ur mitt zombie-tillstånd nu när jag har förklarats fysisk frisk. Men jag vet inte vad det är med mig psykiskt. Är bara så allmänt missnöjd med allt och vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Har liksom inte samma positiva energi längre. Klagar på allt och tycker synd om mig själv. Väldigt oattraktivt. Det kanske är vinterdepression? Man kan skylla allt på vintern, haha!

Men mycket beror nog på att jag går och väntar på resultatet från FPGEE och känner på mig att jag inte klarade det... Försöker intala mig att det är inget att göra åt nu och att man får ta det som det kommer, men det är jobbigt. Jag är ju bara människa.

Tänk att vi hade en hejdundrande fest här för bara några månader sedan...

No comments: