2012-12-30

Mål för 2013

Nu är vi inne på den sista dagen på detta år. Ja, tänk vad det går fort! Det är dags att sätta igång ett nytt år. Runt denna tid varje år känner jag mig alltid extra inspirerad och motiverad. Nytt år innebär en nystart! Tänk på det! Det är dags att sätta upp nya mål för det nya året?

Mitt mål för 2012 var att spara pengar och klara FPGEE. Jag klarade FPGEE och jag har lyckats spara ett sexsiffrigt belopp. Dessa pengar tänkte jag ha som buffert om min praktik i USA är obetald och om jag går utan jobb ett tag. Anthony har lovat att ta hand om mig, men man vet ju aldrig hur det går för oss i dessa tider. Fiscal cliff, here we come...

Mitt huvudmål för 2013 är att fokusera på min hälsa. Jag är snart 26 år och känner direkt om jag haft en dålig period och inte har tränat på ett tag. Hälsan är verkligen något man måste investera i. År 2013, vill jag gå ner 5 kg och bli mycket mer stark och hälsosam. Inte försöka, utan jag SKA gå ner 5 kg och leva mer hälsosamt. Jag vet att det kommer att vara tufft och många av er kanske tycker "men, hon är ju inte ens tjock". Men det handlar inte om att banta utan om att ta hand om min kropp, jag var mycket smalare förr och jag mådde bra då! Ska tänka på en strategi för att nå målet också och presentera den för er, hehe.

Utöver mitt hälsomål så ska jag fortsätta spara pengar och mitt nästa delmål för att bli "pharmacist in the USA" är att skaffa en praktikplats på ett amerikanskt apotek. 2013 - let's do it!

Nytt år - ny pyjamas från kära mamma!

2 comments:

Anonymous said...

GOTT NYTT ÅR PÅ DIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!
2013 kommer att bli FANTASTISKT ;).

Naffe said...

Gott nytt år på dig, entusiastiska vän! :)