2012-12-24

Min julafton

God kväll mina vänner! Som det ser ut på Facebook och Instagram ser det ut som om ni hade en mysig och god jul. Det har jag med haft! Har hjälpt till och lagat mat, kommit ut för lite frisk luft, kollat på Kalle Anka firar jul alldeles själv, käkat en god julmiddag med familjen och syrrans kille och sedan öppnat julklappar!

Sent på kvällen kom Anthony hem från jobbet och hann skypea lite med mamma, syrran och brorsan innan de gick och lade sig. Vi fick även lite egentid, min älskling och jag. Det är jobbigt att det är 2 månader kvar tills vi ses. Vi går verkligen på sista sparlågan nu. Men han är världens bästa och jag älskar honom. När jag påminde om att vi kommer att fira julen tillsammans nästa år, så kontrade han med att vi ska ha vår egen riktiga julgran (vi har alltid haft plastgran eftersom brorsan varit allergisk). Min älskling...

Fick fantastiska julklappar! Fina touch-screen-handskar i ull, Dogeared-halsband (besatt!), svarta strumpor i mängder, en snygg retro Casio-armbandsur, en go pyjamas, Apples nya earbuds och tränings-hörlurar från Philips! Precis vad jag ville ha! Tack kära familjen!

Vår maffiga julgran, min julgransklänning från H&M och mina härliga julklappar!

No comments: