2013-01-02

En olycka kommer sällan ensam...

Idag var en dålig dag. Var så full av energi när jag kom till jobbet tidigt, efter att ha cyklat som en dåre. Men så fick jag veta om ett fel jag gjort som lett till konsekvenser. Suck. Trodde verkligen att jag var så sjukt noggrann nu för tiden. Visst, man gör misstag ibland, men i mitt yrke, kan det leda till komplikationer för en människa. Så, jag är lite ledsen och modstulen och känner mig väldigt, väldigt dålig nu. Detta gjorde mig förmodligen sjukt stressad också, så i kombination med en alkoholfylld helg fick jag plötsligt världens magkatarr-anfall på eftermiddagen. Fy fan.

En olycka kommer sällan ensam, som man säger. Och jag tror på mammas vietnamesiska skrock om att allt som händer de första dagarna på året kommer att definera hur året kommer att gå... Äsch, nu måste jag sova. Utvecklingssamtal med chefen i morgon klockan 8.45. Utveckling, my ass.

1 comment:

Marie said...

Att göra fel på jobbet är alltid väldigt tungt vännen, hade själv en period tidigt i höstas när jag precis bytt jobb som tom fick mig att ifrågasätta saker och ting. Men det blir bättre, man måste komma ihåg att det viktigaste i sådana här situationer är hur man hanterar det som har hänt. Förhoppningsvis har du kollegor som kan stötta nu. Stora kramar från en gammal kursare iaf!